сряда, 10 декември 2014 г.

Нетипичен начин на игра на "Trainz Simulator"

"Trainz Simulator 12" е един сравнително добър влаков симулатор. Аз обаче няма да правя представяне на играта - тя е достатъчно стара и всеки, който се интересува от такъв тип игри, вероятно вече знае за нея.

Тук ще покажа нещо друго - как аз обичам да играя игрите.

По принцип съм от хората, които лесно се вживяват и също така умея да превръщам игрите в хорър или най-малкото в зловещи игри. Често пъти нарочно търся този ефект, забавно е, макар и да не се получава с всяка игра.

Ето как направих това с "Trainz Simulator". Намерих единична линия в затънтената провинция. Подкарах бавно назад. Пуснах си подобаваща музика (в случая песента "Dark fields of pain" на групата PAIN). При мнозина може би няма да се получи този ефект и ще се чудят за какво говоря, но при мен действа - мрачна музика, през кабината се виждат тъмни или алено оцветени облаци, бавно движещ се назад влак, отстрани не знаеш какви обекти ще изскочат - я семафор, я прихлупена сграда...да, определено обичам да изстисквам от игрите повече емоции отколкото самите им създатели са предполагали, че ще предизвикат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар