събота, 14 февруари 2015 г.

Dota Legend / Heroes Charge

"Dota Legend" е интересна мобилна игра създадена в Китай. Нейните герои са базирани на героите от играта DotA. И въпреки това, тя не е игра от тип MOBA (бойна арена за много играчи), а по-скоро ролева игра (RPG) със събиране на карти. Тя е пусната през Февруари 2014 и е една от най-популярните игри в Китай.

Играчите събират карти с които отключват герои, които "вдигат нива" чрез злато и предмети. Също трупат точки опит и като се бият с чудовища. Има и режим (mod) "играч срещу играч".

Играта е безплатна, налична е за iOS и Android, но е изцяло на китайски. За радост на играчите, които не разбират този език, има и западен еквивалент, който се нарича "Heroes Charge" и може да бъде намерен ТУК. ВНИМАНИЕ: има вътрешни покупки в играта, които може да ви изкушат.

Малко снимки от "Dota Legend":





Източник

Обновление към 21 февруари 2016. Не препоръчвам играта Heroes Charge! Макар и за мобилни устройства, тя не е оптимизирана за тях! След като си я инсталирах, играта веднага взе да си сваля ъпдейти без да ме пита - над 100 мегабайта. Това може да е доста кофти, ако сте на план в който изразходваните мегабайти се заплащат. Но по-лошото е, че през цялото време докато се сваля ъпдейта, свири музика и не може да се изключи. Единствено можете да гледате как батерията ви пада...

Няма коментари:

Публикуване на коментар