събота, 8 август 2015 г.

The Flock

"The Flock" е задаваща се мултиплейър игра на ужасите. В нея ще има нещо иновативно - играчите ще имат определен брой "животи" и когато общият им брой за всички се изчерпи, ще се случи нещо "забележително" и играта ще приключи.

Това е колкото интригуващо, толкова и съмнително. Обикновено мултиплейър игрите приключват, когато на повечето играчи им е омръзнало да ги играят. Тогава разработчиците просто спират сървърите и играта "умира". В "The Flock" обаче действията на играчите ще са причина за спирането на сървъра. Броят оставащи "животи" постоянно ще е видим на страницата на играта и хората ще виждат в реално време колко остава до развръзката.

Съзирам обаче няколко проблема. Първо, заради обещания "голям финал", може много хора нарочно да умират постоянно и така да убият смисъла от игрането. Второ, може пък самата игра да се окаже интересна за игране, тогава много играчи ще са разочаровани когато тя свърши и повече не могат да я играят. А най-лошото е комбинацията от двете възможности плюс играта да е платена. Ако си си платил и ти доставя удоволствие да играеш играта, ще си много недоволен, ако изведнъж всичко свърши заради други, които постоянно са умирали.

Официалната страница на играта е тук:

Източник

Няма все още точна дата на излизане.

Трейлър:

Няма коментари:

Публикуване на коментар