събота, 12 септември 2015 г.

Empyrion: Galactic Survival

"Empyrion: Galactic Survival" е поредният изненадващ хит в Стийм. Това са игри, които се появяват сякаш от нищото, но се отчита голям интерес към тях от страна на играчите. Всъщност тези "изненадващи" хитове не са лоши, дори напротив. Те се появяват "от нищото" просто защото не им е правена голяма (или направо никаква) реклама. Разбираме за тях едва когато самите играчи оценят достойнствата им.

За какво все пак става въпрос в играта? Това е космическа игра с 3D отворен свят. Летиш из космоса и изследваш различни планети. Целта е да оцелееш. Много ми напомня на играта No Man's Sky за която вече писах преди два месеца и която получи сериозна реклама, медийни представяния, презентации и какво ли още не. Разликата е, че "No Man's Sky" е мултиплейър игра, а Empyrion е основно за сам играч, макар и да има възможност за кооперативна игра. Можете да сравните трейлърите на двете игри.

Да се върнем на това с което започнахме - изненадата. По-важната разлика от това коя игра за колко играчи е предназначена, е това, че "No Man's Sky" бе шумно разгласена като велика игра, но и към момента не е налична за игране, дори не е оповестена дата за излизането ѝ. А "Empyrion: Galactic Survival" без много шум се появи на пазара и спечели сърцата на много играчи. Стига да имате 18 евро и вие веднага можете да си я купите в Стийм, ако пък изчакате рано или късно ще се появи на промоция.



Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар