понеделник, 6 април 2020 г.

"Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit" и нещо, което прилича на Covid-19

"Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit" е платформер, който излиза през далечната 2012. Той е доста шантав, но това не е изненада като се има в предвид, че е създаден в Япония. Вие сте мъртъв заек владетел на Ада, който се е възкачил на трона унищожавайки предишния властелин. Вие сте деспот, но си имате тайна страст - обичате да се къпете във вана, в която има гумени патета. Папарак успява да ви снима докато се плацикате и да публикува снимките ви. Виждат ги 100 чудовища. Вие тръгвате на мисия да убиете тези 100 чудовища и да изземете снимките. Как ви звучи като история? Шантаво, нали?

Геймплейът също не е обичаен, при всяко чудовище освен че трябва да го "убиете" по обичайния за платформерите начин (обикновено обстрелвайки го), трябва и да изиграете някаква уникална мини-игра.

Чудовищата на практика не умират, а ви стават роби, които работят на един остров и добиват различни неща във ваша полза. Вие трябва да ми управлявате като в една мениджмънт игра.

Това обаче, което ме накара да напиша настоящата статия е, че на едно място от тавана на галерията капеше нещо, което ми заприлича на изображението на вируса Covid-19. Забавна прилика, особено в такава странна игра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар